Gårdsdag 8 november

2014-10-06

När: Lördagen 8 november ca kl 13-15

Var: På gården

För vem: Stora och små, ensamma som familjer

Så var det dags igen att ordna en liten social tillställning där vi förösker få grannarna att umgås samtidigt som de får ta del av information och självklart även lite tilltugg. 

Klicka på länken för att se programmet.

I korta drag så kommer vi att erbjuda Capoeria, en slags musik/dans från brasilien. Dansen passar både stora som små och man är mer än välkommen att vara med. Vi kommer även att erbjuda lite tilltugg i form av något som alla kan äta! Förutom tipspromenad så finns det möjlighet att träffa och ställa frågor till styrelsen samt att se styreslrummen och kanske hämta ut en brandvarnare?

 

Väl mött på gården! 

Kom och prova Capoeira med din granne! Vi får se en uppvisning och sedan får alla som vill försöka att prova aóch vara med. Capoeira passar alla människor i alla åldrar, även handikappade. Detta då konstformen innehåller så många moment som tex dans, sång, spela instrument samt även möjlighet att bara njuta av spektaklet! Capoeira handlar om att ha kul tillsammans, menar dess ledare Alan Da Costa som kommer att finnas på plats! Väl mött