2018-12-01

Vi i föreningen har tecknat ett avtal med en mäklarfirma som innebär att vi får gratis tillgång till en mäklare som finns här i huset varje måndag mellan 17.00-18.00 i G trappans källare (Gemensamhetslokalen). Nedan presenterar han sig och vad han kan göra för er

 

Mitt namn är Oskar Olsson och jag är mäklare hos Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Jag är er  föreningsmäklare, som jobbar i föreningens anda i ett oberoende samarbete mellan mig och Brf Solskenet. Jag hjälper till med försäljningen av era hyresrätter och även med de befintliga bostadsrätterna i er förening. 

Jag finns  tillgänglig för er i föreningens lokal i G trappan, varje måndag mellan 17.00 - 18.00, med start den 14/1 2019. Där kommer jag att finnas tillhands för att svara på frågor och hjälpa till med förmedling, skrivuppdrag, kostnadsfria tips, rådgivning samt kostnadsfri värdering utav er bostad. Vill ni bara komma förbi för att prata om bostadsmarknaden så går det också lika bra, så kom gärna förbi och säg hej till mig. Självklart är all rådgivning helt gratis och utan förpliktelser, tack vare er fantastiskt engagerade styrelse. Går ni dock i säljtankar så vill jag uppmärksamma er på att ni som är medlemmar i föreningen får rabatterat arvode. 

Jag har stor erfarenhet av att förmedla bostäder på Klostergården och min omsorg ligger i varje detalj av försäljningsprocessen. Mitt mål är att vi ska höja snittpriserna i föreningen, vilket kommer att gynna alla i föreningen. Min kunskap om området, föreningen och fastigheten är något som ska ligga till grund för detta. Mitt sätt att jobba är metodiskt och proaktivt, istället för att enbart annonsera och vänta, likt många andra väljer att göra. Min ambition är att erbjuda er en modern mäklartjänst, som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheten till en bra affär och som utesluter att föreningens medlemmar ska behöva konkurrera med varandra vid en försäljning.

Varmt välkommen att kontakta mig, så att jag kan berätta mer!