Nu har de börjat byta hissar

2016-08-09

Efter en tveksam start på måndagen, byggarna hade inte fått ut nycklar och kunde inte göra sitt jobb (suck), har nu arbetet börjat komma igång. I trapphusen ligger det nu delar lite överallt och i källarna finns det ännu mer delar som ska fördelas ut på de olika våningsplanen. 

Kevin, på bilden, berättade stolt om Otis hissar och hur han trivdes på jobbet. Han förstod att avstängda hissar ställer till mycket problem och lovar att hjälpa er med post och lyft om ni behöver och de hinner. Visste ni föresten att det var Otis som uppfann hissen? Firman finns fortfrande och jobbar fortfarande med samma sak ända sedan starten, att underhålla och installera hissar. 

Föreniongen har ställt ur stolar på varje våning så att man kan vila sig lite och någon hade även ställt fram en karaff med vatten! Otroligt trevligt, se till att hjälpa varandra och kanske även du kan göra något trevligt för att underlätta? 

Lite uppdateringar

Lite kort kan man säga att det sett ut så här: 

vecka 1: Mycket grejer i källaren och på något våningsplan, annars inte mycket aktivitet eller ljud

vecka 2: som ovan men grannarna börjar sätta ut tidingar, stolar, frukt och dagliga citat för att göra trappspringandet lite mer trevligt! I slutet på veckan dök det upp nya dörrar. Ni kan se lite mer på bilderna nedan!