Telia reklam

2015-11-08

Hej på er alla! 

Vi har ju kollektivt bredband/tv från Telia och nu har de skickat ett erbjudande för just sina kollektiva kunder (dvs vi). Passa på att läsa in er och se om ni behöver något!

Nedan hittar ni innehållet i Telias brev men det går inte att klicka på. Längst ner på sidan hittar ni länken och där kan ni även läsa brevet med alla snygga bilder och direkta url kopplingar. 

Här kommer även länken för er som behöver klipp&klistra (en riktig interaktiv länk finns som sagt längst ner på sidan)

http://www.anpdm.com/article/41405C4270414250477643445D4171/15676352/3258125

 

 
Hej,

Nu är hösten här i hela landet och löven börjar så smått falla från träden. Oavsett om man tycker om att vara ute i den friska luften eller hellre håller sig inomhus så har vi några tips som vi tycker gör hösten ännu lite bättre! 

 
 

 

 
Se tv-utbudet var och när ni vill
För många lockar också hösten till trevliga tv-kvällar med nära och kära. Har ni kollektiv tv behöver ni inte känna er låsta till soffan – då ingår Play+ som innebär att ni kan titta på tv precis var och när ni vill. 
Läs mer om Play+ här.
 
 

 

 
Svara i hemtelefonen överallt
De som ofta är på språng kan ta med sig hemtelefonen med Telia Hemtelefoni-appen. Oavsett var ni befinner er kan ni svara med hjälp av mobiltelefonen eller surfplattan när det ringer på hemtelefonen. Med andra ord riskerar ni inte att missa några samtal. 
Här kan du läsa mer och ladda ner appen.
 
 

 

 
Rabatt på uppgradering av bredbandet
Har ni kollektivt bredband och Gigabitswitchar? Då kan varje enskild boende uppgradera sitt bredband till ett rabatterat pris! Man kan exempelvis öka på sin hastighet på bredbandet eller komplettera med fler tv-kanaler. 
Se vad du har för uppgraderingsmöjligheter här.
 
 

 

 
Skaffa mobilt bredband billigare
Nu kan alla med fast bredband via Telia även skaffa mobilt bredband billigare! Ni och era boende får exempelvis 20 GB 4G för 99 kronor i månaden just nu, och då ingår dessutom Telia Wifi. 
Läs mer här.
 
 

 

 
Ljust läge för smarta lampor  
Allt fler prylar blir smarta. Lampor är inget undantag, och det finns flera olika led-lampor som kan styras med mobilen. Nu satsar även Ikea på att ta fram en egen variant. 
 
 
 
Cykla säkert i höstmörkret  
Att cykla till och från jobbet är ett enkelt sätt att få extra motion i vardagen. Med dessa smarta hjälpmedel kan du cykla säkert även när höstmörkret faller.