2015-09-16

 Den 20 september är det dags för Klostergårdsdagen. 11.30  inleds den med att Röda Kapellet blåser in dagen, klockan 12.30 blir det musik i centrum med Duo Brichol och Klockan 14 sjunger Gospelkören vid Kyrktorget.

Med start klockan 13.30 är det dags att röra på benen lite då Klostergårdsloppet startar. Loppet är 3070 meter långt och det kostar 12 kronor i startavgift och det ger rätt till korv och dricka. Under dagen finns det möjlighet att rösta på bästa Klostergårdsbilden på biblioteket utställning, träffa brandkår och polis, ponnyridning vid dammen, visning av kyrkan och handla på bokloppis.

 Själva arrangemanget har drygt 50 år på nacken och det är Klostergårdsgruppen som står bakom dagen. Klostergårdsgruppen är en samarbetsorganisation mellan bland annat skolan, fritis, församlingen, byalaget, synskadades förening, biblioteket, Klok (föreningen Klostergårdskultur) och ABF.

Vår gårdsdag börjar 15.00 så att alla ska hinna titta på brandbilar, hästar och lyssna på musiken på torget för att sedan kanske ytterliggare roa sig på vår gård. Evenemangen kompletterar alltså varandra. 

Vi har även äran att erbjuda Klostergårdens Cykelservice med Björn som kommer att finnas på plats och erbjuder 20 % rabatt på alla däck och på cykelservice!