Kollektivt bredband

2014-07-25

Från 2014-07-28 övergår vi från individuellt bredband till kollektivt bredband/tv/tel. Det innebär i korta dreag att allt blir billigare och snabbare för alla, detta då vi som stor inköpare av dessa tjänster kunnat förhandla fram ett helt annat pris än vad en privatperson kunnat göra. Samtidigt är det en standardhöjning för fastigheten som helhet. För de flesta innebär förändringen ingen större märkbar skillnad, då allt görs helt automatiskt. Skillanden ni förhoppningsvis kan märka är att ni får lite mer pengar över till annat.

OBS ni med en annan leveratör än Telia måste själva säga upp era avtal.

Beslutet kring kollektivt bredband/it/tel har vi lyft ett flertal gånger genom tex enkäter, medlemmsmöten och vid föreningens årsmöte. Intresset för kollektivt bredband har varit mycket stort.

Vill man som kund ha ett större tv utbud än det som ingår i hyran/avgiften kan man höra av sig till Telia och uppgradera.  

För frågor kring de teknik och installation så vänd er direkt till Telias kundtjänst. 

Fortsatt trevlig sommar!

 

PS Saknar ni rauter eller annan teknisk utrustning så kontakta Telia. De skickar router gratis till er. OBS ibland säger de i telefonsupporten att de har/ska skicka en hel pall till någon i styrelsen. Detta är fel. Stå på er i telefonen och säg att ni ska ha er router skickad direkt hem till er! (Vi har inga över eller liggandes och vårt avtal med Telia var att de skickar ut routers mm direkt till de som behöver)