Gårdsdag

2014-06-02

Vi ordnade en liten gårdsdag med sociala förtecken.Ett 20-t människor slöt upp och hade en liten trevlig stund tillsammans på gården. Ett trevligt sätt att träffa en ny granne. Vi bjöd på korv och popcorn samt saft samtidigt som vi inbjöd gårdens barn på tvävling med de nya hoppstyltorna. . 

För de något äldre informerade vi om farorna med eld och delade ut brandvarnare helt gratis till alla som saknade. Brandvarnare ska ju alla ha och ju fler ju bättre är vår grundtanke. En brand i ett flerbostadshus som våra kan ju leda till dödsfall. Vattenskador som vi också pratade om leder ju endast till materialle skador. Vi försökte ge lite tips och tankar för ahur man kunde skydda sig lite. Att ha en "skvallermatta" (en plastbit) under kylskåpet och diskmaskinen kan spara en del pengar. Vattenlarm kan även dessa fylla en god funktion vid små läckage.

Foldrar om vad man som Brf ägare eller som hyresgäst har för rättigheter och skyldigheter delades även ut till de som var intresserade.

Vi gjorde även ett allmänt upprop till alla som är intresserade av att förbättra vår gård eller som vill starta aktiviteter. Är du intresserad av detta så kontakta styrelsen.  

Vi hoppas vi ser fler grannar snart!