gästlägenheten

2015-11-03

Släkt eller vänner på besök? Barnkalas? Känns lägenheten lite liten och du vill bjuda på middag? Gemensamhetslokalen är ditt svar! Nu även med bredband för alla er som vill fly hemmet lite och köra lite wow spelande i en mer förlåtande miljön än den ni har hemma ;)

En bäddsoffa finns i lokalen som snabbt kan förvandlas till en dubbelsäng. Det finns även ett mindre kök som är utrustat med tallrikar, glas och bestik. I köket finns det förvaringsutrymme, vask och kokplattor, men dock finns det ingen ugn. Eget WC finns men ej dusch. En enklare extra lägenhet/lokal för dig och dina nära och kära! 

Man får max vara 12 personer i lokalen och hyran är begränsad till fem nätter i rad. Tänk dock på att de vanliga reglerna kring ljud gäller. Detta är inte tänkt som en festlokal med högljudd musik, utan som sällskapsutrymme med övernattningsmöjligheter. Läs mer om regler och hur du hyr i länken nedan (öppnas i eget fönster).

Klicka på bilderna längst ner för att se större bilder på lägenheten. 

Hyra/bokning:

När: Någon timma till max fem nätter

Var: I G trappans källare

Hur: Du tittar på kalendern vid lokalen i G-trappans källare för att se när lokalen är ledig. Därefter skickar du iväg ett mail till gl@brfsolskenet.se

Hyran: 200kr/dygn plus en deposition på 500kr

Bokning: Görs på gl@brfsolskenet.se

 Varmt välkommen!